ΔΡΑΣΗ BE ACTIVE «ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»

ΔΡΑΣΗ BE ACTIVE «ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»

Ο ΑΣΑΔ συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα Be Active της ΓΓΑ και μέσω του προγράμματος «Το Χάντμπολ στις γειτονιές του Διονύσου», δίνει την δυνατότητα σε παιδιά του δημοτικού να παίξουν με τους φίλους τους, να μάθουν το άθλημα του χάντμπολ και να αναβιώσουν το ελεύθερο παιχνίδι στη γειτονιά.

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου συμμετείχε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Be Active 23 με την επιτυχημένη δράση «Το Χάντμπολ στις Γειτονιές του Διονύσου».

65 παιδιά ηλικίας από 7 έως 9 ετών από τα δημοτικά σχολεία του δήμου συμμετείχαν , αθλήθηκαν, διασκέδασαν και παράλληλα έμαθαν για το άθλημα του χάντμπολ σε μια ακόμα δράση Be Active που οργάνωσε ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) και την υποστήριξη του ΑΣΑΔ , στο προαύλιο του 1ου δημοτικού Αγίου Στεφάνου.

Από πλευράς του συλλόγου τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο προπονητής των ακαδημιών Γιάννης Χήνος , συνεπικουρούμενος από τους αθλητές/τριες Δέσποινα Κοσμοπούλου, Νεφέλη Ζάνου, Νίκο Γρηγορόπουλο και Γιώργο Κοκόνογλου.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Διοργανώσεων και Εγκαταστάσεων του Δήμου Διονύσου κ. Παναγής Λουκάτος , εκ μέρους του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη έδωσε συμβολικά δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και αναφέρθηκε στον εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα του προγράμματος Be Active που μετέχει ανελλιπώς ο Δήμος Διονύσου τα τελευταία 3 χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό την οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων για την παρακινήσει των δημοτών ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Leave a comment

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κλειστό Αγίου Στεφάνου,
Καραολή & Δημητρίου 32

© 2023 Asad.gr.
All Rights Reserved.

The website is powered by Become Design Studio