ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΔ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΑΝΔΡΩΝ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΔ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΑΝΔΡΩΝ

Οι μικροί αθλητές του ΑΣΑΔ είδαν από κοντά τα μεγάλα αστέρια της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο χάντμπολ και παρακολούθησαν τον τελικό του πρώτου τίτλου της φετινής χρονιάς.

Αθλητές των ακαδημιών χάντμπολ του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου εξασφάλισαν προσκλήσεις από την ΟΧΕ και παρακολούθησαν την Δευτέρα 18/9 τον τελικό Σούπερ Καπ ανδρών μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο ΔΑΙΣ. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό αγώνα μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, που έληξε με σκορ 25-26 , υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Οι μικροί αθλητές του ΑΣΑΔ συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Γρηγορόπουλο και τον Έφορο Δημήτρη Σακοράφα, πήραν πολλά μαθήματα από ένα αγώνα υψηλού επιπέδου, απόλαυσαν τον τελικό, ενθουσιάστηκαν και το σημαντικότερο βίωσαν μία ακόμα έντονα συναισθηματική δράση που ενισχύει το οικογενειακό κλίμα της ομάδας.

Τη γιορτή του χάντμπολ παρακολούθησαν επίσης , από πλευράς ΑΣΑΔ, ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ Μάριος Λουκάτος με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Κώστα Κότσιρα.

Leave a comment

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κλειστό Αγίου Στεφάνου,
Καραολή & Δημητρίου 32

© 2023 Asad.gr.
All Rights Reserved.

The website is powered by Become Design Studio