ΚΑΡΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΣΑΔ

ΚΑΡΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΣΑΔ

Απόκτησε και εσύ τώρα την δική σου “ΚΑΡΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ” για την στήριξη του ΑΣΑΔ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Γίνε συνεπιβάτης στο ταξίδι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Κυκλοφόρησε η «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου» του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου για τη σεζόν 2023-24

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, με αφορμή τη συμμετοχής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, εξέδωσε την «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου», προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος , η γυναικεία ομάδα και οι ακαδημίες.

Η κάρτα είναι πλαστικοποιημένη, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, δεν είναι ονομαστική αλλά αναγράφει αύξοντα αριθμό και με την απόκτηση της ο κάτοχος δίνει το ονοματεπώνυμο του, τον αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου και το email του ώστε να συμμετέχει στις κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, με πλούσια δώρα από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και καταστήματα της περιοχής και όχι μόνο. Ο κάτοχος της, δικαιούται επίσης ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο ΟΑΚΑ.

Η «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου» του ΑΣΑΔ απευθύνεται σε όλους τους φίλους του συλλόγου, τα μέλη, αλλά και τους επιχειρηματίες – ελεύθερους επαγγελματίες του Δήμου Διονύσου που μπορούν να προσφέρουν δώρα για τις εβδομαδιαίες κληρώσεις, με ανταποδοτική προβολή τους στον «Οδηγό Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων», που θα διατίθεται στους κατόχους . Αποτελεί έμπρακτη στήριξη στον σύλλογο και στα αγωνιστικά του τμήματα και το κόστος απόκτησης της είναι 30 ευρώ.

Απόκτησε την κάρτα τώρα!!!

Γίνε συνεπιβάτης στο ταξίδι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Leave a comment

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κλειστό Αγίου Στεφάνου,
Καραολή & Δημητρίου 32

© 2023 Asad.gr.
All Rights Reserved.

The website is powered by Become Design Studio